Over TOVO

Training

Alle TOVO-teams trainen anderhalf uur per week, afwisselend vroeg (20.00 tot 21.30 uur) en laat (21.30 tot 23.00 uur). Op maandag trainen we in de Sportcampus, op woensdag in Sporthal Zuilen. De zaaltrainingen beginnen eind augustus en lopen door tot half mei. In de vakantieweken trainen we gewoon door, met uitzondering van de kerstvakantie. 

Wedstrijden

Onze thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond. Dan zijn we te vinden in Sporthal Lunetten, een sfeervolle hal met een gezellig sportcafé. Ook onze tegenstanders blijven na de wedstrijden graag nog even hangen! Do we need to say more…?!

Beachvolleybal

In de zomer beachen we iedere maandagavond bij Zwembad de Krommerijn, waar zes gloednieuwe en superfijne beachvelden liggen. Leden spelen op zo’n avond in gemixte samenstelling partijtjes tegen elkaar. Als je daarnaast graag wil trainen, dan kan dat ook bij de Krommerijn – maar dat is dan wel buiten TOVO om.

Activiteiten

Van een cycling dinner tot een pubquiz, en van themafeestjes tot een silent disco; de feestcommissie regelt ’t allemaal! Als je dus zin hebt om naast je team ook de rest van de club een beetje te leren kennen, dan zijn daar genoeg kansen voor.

Vrijwilligers

Veel leden zijn actief binnen de club; ze trainen en/of coachen een ander team, zijn scheidsrechter of vervullen een rol in het bestuur of een commissie. De meest actieve commissies zijn de feestcommissie, TC, beachcommissie, Toesj-commissie (clubblad) en de webcommissie.

Contributie

In vergelijking met andere Utrechtse volleyballers, betalen TOVO-leden de laagste contributie.

Competitiespelers: €255,00
Meetrainende leden: €160,00
Recreanten: €212,00

Voor het beachen geldt een aparte contributie; dat is zo’n €30,- voor de hele zomer.

Statuten en Huishoudelijk Reglement

Statuten SV TOVO – 2018

Huishoudelijk Reglement SV TOVO – 2020